Mbrapa

1 Instalo aplikacionin në smartfonin/tabletin e fëmijës tuaj.

Hyni në Remumber dhe vendosni numrin tuaj të telefonit. Vetëm ju mund të ndryshoni këto veprime më vonë.
Duke filluar që tani, sa herë që fëmija juaj të çkyçë telefonin e tij, do të jetë duke praktikuar numrin tuaj të telefonit.

2 Inkurajoni fëmijën tuaj të përdorë aplikacionin.

Për të ndihmuar fëmijën tuaj që të mësojë numrin, në fillim do të marrin dritë numrat që vijnë më pas. Por sa më shumë që të përdorë fëmija juaj aplikacionin, aq me të pakta do të jenë këto lehtësira. Katër karakteret e parë të numrit nuk do të ndriçohen asnjëhërë, kështu Remumber mund të funksionojë si një kod i rregullt sigurie.

3 Ndiqni përparimin e tyre.

Duke e çkyçur telefonin disa herë në ditë me numrin tuaj, përdorimi I numrit do të bëhët një proçes I zakonshëm. Në momentin që Remumber të njoftojë që fëmija juaj e ka mësuar përmendësh numrin tuaj të telefonit, ne do ju njoftojmë me email për përparimin e fëmijës tuaj.