Aplikacioni që mëson fëmijën tuaj të mbajë mend numrin tuaj të telefonit.

Fillo videon

Problemi

Gjithmonë e më shumë fëmijët kanë smartfon. Kështu kjo gjeneratë nuk I mban mend më numrat e telefonit përmendësh.

Por çfarë mund të ndodhë nëse ata e humbin telefonin, ose I shkarkohet bateria? Po nëse fëmija juaj ndodhet në një situatë që ka nevojë t'ju kontaktojë por nuk e di numrin tuaj të teleonit?

Aplikacioni

Remumber ndryshon kodin e hyrjest të një celulari apo tableti në numër telefoni.

Kështu çdo herë që fëmija juaj zhbllokon pajisjen, ai ose ajo praktikon numrin tuaj të telefonit derisa ata mund ta mbajnë mend përmendësh. Kjo është mënyra se si funksionon.

Shkarko

Ju mund të shkarkoni Remumber falas në çdo pajisje Androit, por nëse bëni një dhurim do të vlerësohej.

Të gjitha të ardhurat do të shkojnë për punën e Missing Children Europe dhe organizatave anëtare, në fushën e parandalimit, mbrojtjes dhe mbështetjes së fëmijëve të humbur.

Rreth Missing Children Europe

Dëshironi të dini ku do të përdoren dhurimet tuaja dhe kë projekt do të mbështesni?